Der kan sættes flere drømmefangere op derhjemme

Du har fået en god oplevelse af at hænge en drømmefanger op for din seng derhjemme.

På en eller anden måde oplever du en tryghed, når den er hængt op, og du har faktisk ikke turde tage den ned, siden du hængte den op, fordi du har sovet så roligt igennem hver nat, at du kunne mærke forskellen, når du stod op, som du ikke har oplevet det, siden du satte den op.

Der er heller ikke urolige drømme, og du får ikke mareridt, og de natlige svedeture over trælse drømme er også ovre.

Det er da en oplevelse, der er værd at give videre til andre, og man kan da lige så godt starte med de andre, der er under eget tag som en selv.

Du kan jo være den unge i hjemmet, der har haft den her gode oplevelse med drømmefangeren, og du tror, den kunne hjælpe for dine forældre.

Alle under samme tag har godt af en drømmefanger

Men du tør af gode grunde ikke at lån dem din drømmefanger, for du har også en idé om, at den drømmefanger fungerer bedst for dig nu, da det var dig, der skaffede den hjem og brugte den første gang.

Dine forældre er dog lidt skeptiske overfor idéen, men da du giver dem en drømmefanger som gave, så sætter de den op for at gøre dig glad.

Og de oplever da også, at det gør en gevaldig forskel at have den hængt op, så de nu tror på og oplever den samme gode nats søvn, som du oplever.

Hurtigt skal dine søskende også have en, og de helt små får også en drømmefanger hængt op over deres krybbe sammen med uroen.

Dernæst er tiden kommet til de andre i din omgangskreds af venner og familie, som du synes, der også skal opleve det gode ved en drømmefanger.