Duplicate content har stor betydning for seo på din hjemmeside

Når du skriver meget om det samme emne eller er blevet stærkt inspireret af en anden hjemmeside, kan din tekst komme til at ligne noget, der er skrevet før. Det er det, man kalder duplicate content. Når du arbejder med seo på din hjemmeside eller din webshop, må du endelig ikke undervurdere betydningen af duplicate content – lige som du generelt ikke må undervurdere betydning af seo for din hjemmeside eller din webshop

Der findes forskellige måder til at undgå duplicate content. Nogle arbejder meget med deres tekster for virkelig at få dem til at være unikke. Andre lader et bureau stå for deres tekster. På den måde er de sikre på, at der ikke kommer til at være duplicate content. 

De fleste bureauer, der beskæftiger sig med seo, har mulighed for at tjekke, de skriver til dig, mod andre sider på nettet. Det er med til at gøre, at de nemt kan finde ud af, om de er kommet til at skrive noget, der er for tæt på noget andet. 

Leder du efter et godt seo-firma at samarbejde med om at skabe gode og seo-venlige tekster på din hjemmeside, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på det danske firma Klikko.