Giv gulvet en chance mere med gulvafslibning og efterbehandling

Har dit trægulv med tiden mistet sin glans, og er det ikke længere så smukt og ensartet i sit udtryk som for blot få år siden? Er det helt umuligt at få gulvet til at stråle uanset hvor meget du end skrubber og skurer – og kan det ikke længere lade sig gøre at fjerne pletter fra spildte væsker? Så er der meget der tyder på at dit trægulv er blevet så tørt i overfladen at du kune kan få det pænt igen med en gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge afslibning af gulve?

Hvis du ønsker at genskabe den smukke og ensartede overflade som dit gulv havde da det var ganske nylagt er en gulvafslibning løsningen for dig. En professionelt udført gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling kan gøre en kæmpe forskel for dit gamle trægulv.

Du vil blive overrasket over hvor meget dit gulv vinder på en gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes det øverste lag af gulvet på skånsom vis ved hjælp af sandpapir, monteret på en maskine til afslibning af gulve. Der fjernes allerhøjst 1 – 2 millimeter af træværkets overflade hvilket betyder at langt de fleste sunde trægulve sagtens tåler en gulvafslibning.

Som regel er denne mængde fuldt tilstrækkeligt hvis man ønsker at komme diverse skjolder, pletter og slidspor samt misfarvninger fra solfalming til livs. Disse skønhedspletter stikker nemlig sjældent dybere end det par millimeter som fjernes ved en gulvafslibning. Neden under det snavsede og misfarvede lag finder du et helt nyt trægulv, flere nuancer lysere, ensartet i tonen og klar til en plejende og beskyttende behandling med lak, lud, sæbe eller olie. Og så er det faktisk som at have fået et splinternyt trægulv!

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

De dygtige gulvmænd hos DBF Gulvservice står altid klar til at hjælpe dig med afslibning og efterbehandling af gulve – læs mere på https://dbf-gulvservice.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *