Husk efterbehandling til din gulvafslibning

Hvordan får du det mest effektive resultat ved en gulvafslibning?

Det gør du blandt andet ved at få foretaget en efterbehandling bagefter nedslibningen!

Bevares, der er der andre parametre, der spiller ind på, hvordan du får det aller bedste resultat med en gulvafslibning, hvor det vigtigste nok er, at du får det gjort af professionelle, udlærte fagfolk, der har forstand på, hvordan man skal gøre den slags ordentligt.

Ergo: Du skal ikke gøre det selv!

De professionelle gulvslibere ved lige, hvilken slags korn-sort der skal benyttes til nedslibningen, eventuelt kan det jo også tænktes, at man først har behov for at få udført en gulvafhøvling. Den slags er almindelige mennesker ikke de bedste til at bedømme.

Men efterfølgende er en efterbehandling den sikrende fernis, der gør, at trægulvet af ordentligt beskyttet til brug lang tid efter gulvafslibningen.

Hvis du ikke bruger en efterbehandling, er det ligesom at have et åbent sår stående, som ikke bliver desinficeret eller får plaster på.

Skal gulvet bedst muligt kunne hele sig og være klar til brug af for eksempel alt fra mennesker, høje hæle, dyr og børn, så er der nødvendigt med en god efterbehandling.

Hvad udfører man så en efterbehandling med?

Den slags kan blandt andet blive foretaget med lak, lud eller olie. Det er dog ikke alle typer af efterbehandling, man kan bruge til alle typer af gulve

Igen skal du her have fat i de professionelle gulvafslibere, der kan vejlede dig i – og udføre – efterbehandlingen for dig, så den passer bedst i relation til gulvafslibningen og den eventuelle gulvafhøvling forud.

Den bedste efterbehandling er din garanti for, at du ikke skal hen og have slebet gulvet ned kort tid efter den første gulvafslibningen, da gulvet med en efterbehandling heler sig godt og får en beskyttende fernis, der tager tid at trænge igennem.