Hvad drikker man til en forloren hare?

En ting er jo, at du evner at lave en god omgang forloren hare, for du har måske fulgt den her gode opskrift til formålet: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/7433/forloren-hare

noget andet er jo, at du har styr på noget af det andet, måske nok næstvigtigste, når den skal indtages: hvad skal den skyldes ned med?

Som at forstås: hvad skal man drikke til sådan en god omgang forloren hare?

Skal du spise den alene, så er der jo ikke etikette på samme måde omkring, hvor officielt det skal gøres, så her kan du bare pjaske lige op i glasset, hvad du har lyst til at drikke til den forlorne hare – eller drikke af kartonen eller dåsen direkte. Der er jo ingen, der kigger.

Men skal man have folk til middag, er man nødt til at gøre lidt mere ud af formaliteterne, om det så er til en middagsdate, en familiemiddag eller en større komsammen.

Er man få mennesker, kan man jo snakke om på stedet, hvad man ønsker at drikke til, så længe der er nok af det, ellers må man lige på falderebet ud at købe det, hvis man kan nå det, inden retten bliver kold.

Skulle der komme mange til middag, så er man nok nødt til at forberede den slags forud, så man har købt rigeligt med drikkelse, og så har man stille glas eller krus frem med det samme, så det tydeligt fremgår, hvad der skal drikkes til.

Angående daten må man nok lige planlægge lidt godt forud og for eksempel finde glas frem og eventuelt hælde lidt god vin op, så længe daten ikke skal køre hjem, hvis der regnes med et større indtog.

Et godt alternativ er, hvis man ikke er for mange, at lade hver person vælge, hvad der ønskes at drikkes til, og hvem siger, man bare skal nøjes med én ting?

Man kan jo både drikke vin og vand samtidigt til den forlorne hare, hvis man har lyst til det.