Praktisk interiør til badeværelset

Dit badeværelse må gerne være et rum, der indbyder til velvære og selvforkælelse. Det peger tendenserne mod, og derfor er det oplagt at indrette dit baderum til et rum fyldt med fine ting og en ro, hvor du kan slappe af og nyde et par minutter eller flere helt for dig selv.

Men hvordan indretter du så et badeværelse til velvære?

Det gør du ved at bruge de ting og farver i rummet, som gør dig glad – brug farver som bringer dig i god stemning, brug planter hvis du er til det, vælg lækre håndklæder og en god sæbe, så du på den måde skaber en helhed i rummet.

For at skabe en god helhed er det klart, at basen skal være nogenlunde i orden. Det kan du enten gøre ved at få styr på baderumsmøbler og fliser, men har du ikke mulighed for at ændre på det, er der flere andre basiselementer, du kan skrue på. Spørg dig selv, om din pedalspand er lækker, har du pæne håndklædeholdere og hvordan ser din sæbeholder ud?


De små ting gør en forskel
Det er alle de små ekstra ting i rummet, som kan være med til at gøre den store forskel. Du tænker måske ikke over, at din pedalspand er blevet skæv og bulet med årene, men skifter du den ud til en ny og flot model, vil du straks se forskellen. Det er det samme med dine håndklæder. Hvis de er forvaskede og slidte, så gør det noget ved stemningen i rummet.

Når du har styr på alle nødvendighederne i dit baderum, kan du fylde ekstra på med de sanselige elementer. Brug et duftlys på de mørke dage eller når du for alvor skal slappe af, sæt noget godt musik på og brug en sæbe, hvis duft gør dig glad. Det er alt sammen hverdagsglæde, der giver energi til dig.