Professionel og effektiv skødeskrivning til fast, lav pris

Uanset om du vil købe en nye bolig til dig selv, foretage et forældrekøb eller købe en byggegrund og bygge dit eget drømmehus, så kan det anbefales at have en boligadvokat som juridisk sparringspartner i forbindelse med skødeskrivning. Hvis det er første gang, du skal købe bolig, kan det virke lidt uoverskueligt med alle de dokumenter, som du skal gennemlæse, inden du underskriver købsaftalen, og selv hvis du har handlet bolig før, kan det være mest trygt at få en boligadvokat til at foretage en juridisk gennemgang, så du er helt sikker på, at alt er i orden. Det kan være dyrt at fortryde en handel, fordi du kan risikere at skulle betale en godtgørelse til sælger. Du kan dog undgå dette ved at få indsat et advokatforbehold, så du har mulighed for at trække dig ud af handlen, hvis din boligadvokat af den ene eller den anden årsag ikke kan godkende dokumenterne. Hvis du har spørgsmål vedrørende din bolighandel og skødeskrivning, får du god juridisk rådgivning af din boligadvokat.

Nyttig information om skødeskrivning og priser

Hvis du gerne vil vide mere skødeskrivning, så har Hviid Advokater en rigtig god hjemmeside, og du kan læse meget mere på Hviidadvokater.dk/skoedeskrivning. Her står, hvad det koster at hyre en boligadvokat, og hvad det koster. Hvis du eksempelvis har fundet en fantastisk ejerlejlighed, så er boligadvokatens honorar 8.500 kr., og hvis du er i færd med at købe drømmehuset, andelsboligen eller rækkehuset, så er prisen for boligadvokatens hjælp 7.500 kr. Er du på udkig efter en byggegrund, så koster det 5.000 kr. at hyre en boligadvokat. Som ægtepar kan I vælge at få oprettet et skilsmisseskøde, hvilket koster 4.000 kr.  

Få en gratis, uforpligtende samtale, før du beslutter dig

Hviid Advokater er et landsdækkende firma, og deres højt specialiserede boligadvokater tilbyder at gennemgå den juridiske del af din bolighandel til en fast, lav pris. Uanset om det er hus, andelsbolig eller rækkehus, så får du en kompetent, grundig og effektiv rådgivning og gennemgang af dokumenter. Al kommunikation med boligadvokaten foregår online via e-mail eller telefon, hvilket gør det meget fleksibelt for dig at tage kontakt til boligadvokaten, og samtidig er online-rådgivningen med til at holde priserne på honorarer lave. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, så du får en yderst professionel boligadvokat, hvis du vælger Hviid Advokater. Ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden kan du få en gratis, uforpligtende samtale med en boligadvokat, og dermed kan du nemmere beslutte dig for, om du vil hyre en boligadvokat hos dem.