Sådan indretter du børnenes værelse så de kan dele det

Hvis dine børn skal til at dele værelse, er du sikkert på jagt efter nogle smarte løsninger til, hvordan det kan lade sig gøre. Når et værelse skal deles af to børn, er det smart, at du tænker i, hvordan du kan udnytte værelset i højden. På den måde kan der være flest muligt ting derinde, samtidig med at der kommer til at være meget opbevaringsplads, så det er nemt at rydde op. 

Vi giver dig her gode bud på, hvordan du kan indrette børneværelset. Vi er blevet inspireret af webshoppen littlehugs.dk. Det er en stor webshop, hvor de har mange forskellige former for varer til børn. Du kan derfor finde alt, hvad vi anbefaler, hos dem.  

1. Køjesenge 

En køjeseng er en oplagt løsning, når dine børn skal dele værelse. Med køjesengen kommer børnenes seng til at fylde langt mindre. Det er netop med til at gøre, at der kan være plads til to børn. Hos littlehugs.dk finder du et stort udvalg af forskellige former for køjesenge. Det gør det nemt for dig at finde den rette til dine børn. Se mere her

2. Vægribber

Elsker dine børn at klatre, behøver du ikke at anskaffe en masse fancy legetøj til dem. I stedet kan du sætte en vægribbe op. Ribben på væggen fylder ikke særlig meget, men lægger op til mange timers sjov for børnene. Der kan klatre. Øve sig i at hænge på hovedet i ribberne og meget andet. 

3. Læringstårn

Et læringstårn, der kan blive til en rutsjebane. Det er da smart – og pladsbesparende. Læringstårnet gør det muligt for barnet at stå sikkert og se med, når der for eksempel bliver lavet mad. Børn vil gerne se, hvad der foregår på køkkenbordet, men når man ikke er så høj, er det jo svært. Med et læringstårn, der også kan blive til en rutsjebane, har I også et legetøj til børnene, når de er færdige med at lave mad.